Τοποθεσία

Το συγκρότημα  Candia House είναι χτισμένο, σε μία έκταση 3 στρεμμάτων, ακριβώς πάνω στην πεντακάθαρη παραλία της Κάντιας που βρίσκεται στη βόρεια πλευρά του Αργολικού κόλπου απέναντι από τα γραφικά νησάκια των Σπετσών, της Πλατειάς και της Ψηλής.

Η Κάντια, ξεχωριστός τουριστικός προορισμός, αποτελεί διαχρονική επιλογή πολλών επισκεπτών από όλο τον κόσμο για τις μοναδικές της παραλίες, το εξαιρετικό της κλίμα, τη γαλήνη και την ηρεμία που προσφέρει όλες τις εποχές του χρόνου αλλά και την προνομιακή της θέση στο επίκεντρο σπάνιων αξιοθέατων, ιστορικών μνημείων αλλά και ξεχωριστών πολιτιστικών κέντρων της Πελοποννήσου.

Αξιοθέατα

Μοναδικά αξιοθέατα , πεντακάθαρες παραλίες, ιστορικοί τόποι, αρχαία μνημεία και κοσμοπολίτικες πόλεις, με πλούσια κοινωνική και τουριστική κίνηση, είναι μερικές μόνο από τις ταξιδιωτικές εμπειρίες που οι επισκέπτες του Candia House θα απολαύσουν σε πολύ μικρή απόσταση από τον χώρο διαμονής τους.

Παραλίες

H μοναδική παραλία της Κάντιας βρίσκεται ακριβώς μπροστά απο το ξενοδοχείο, με απέραντη αμμουδιά και πεντακάθαρα νερά. Σε πολύ μικρή απόσταση βρίσκονται και οι παραλίες των Ιρίων του Κονδυλίου καθώς και πολλοί γραφικοί κολπίσκοι που προσφέρονται για ένα απολαυστικό μπάνιο.

Απόσταση :
Από 0 – 12 χλμ. /10 λεπτά

Αρχαία Επίδαυρος

Το θέατρο της αρχαίας Επιδαύρου αποτελεί μοναδικό δείγμα υψηλής αρχιτεκτονικής, αισθητικής και εξαιρετικής ακουστικής. Οι επισκέπτες, που καταφθάνουν απ΄όλον τον κόσμο, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ξεχωριστές θεατρικές παραστάσεις  έργων μεγάλων αρχαίων συγγραφέων.

Απόσταση :
29 χλμ. / 27 λεπτά

Αρχαίες Μυκήνες

Οι Αρχαίες Μυκήνες ,ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού -γνωστό και ως το βασίλειο του μυθικού Αγαμέμνονα-  αξίζει τουλάχιστον μία επίσκεψη.

Απόσταση :
28 χλμ. / 30 λεπτά

Ναύπλιο

Σε πολύ μικρή απόσταση βρίσκεται το Ναύπλιο, γνωστό για το Μπούρτζι – μικρό φρούριο κτισμένο σε νησίδα μέσα στο λιμάνι-, για το Παλαμήδι – ενετικό φρούριο που δεσπόζει στην πόλη- καθώς και για τον παραδοσιακό οικισμό του.Οι επισκέπτες μπορούν να το περιηγηθούν απολαμβάνοντας στιγμές ξεκούρασης και διασκέδασης.

Απόσταση :
15 χλμ. / 16 λεπτά